Industry Info  
Festo
Festo

Икономически форум в София ще се фокусира върху предизвикателствата пред МСП от ЦЕИ - 01.11.2022

01.11.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Изпълнителната агенция за насърчаване на марките и средните предприятия (ИАНМСП) към Министерството на иновациите и растежа (МИР) в партньорство с Министерството на външните работи ще (МВнР) организира икономически форум в рамките на българското председателство на Централноевропейската инициатива (ЦЕИ) под надслов "Предизвикателствата, пред които са изправени МСП от ЦЕИ и икономическото възстановяване на региона".

Събитието ще се проведе на 7 ноември 2022 г. от 14.00 ч. в София като съпътстващо срещата на външните министри на страните от инициативата, която ще се проведе на 6 и 7 ноември.

Програмата ще се фокусира върху теми, свързани с развитието на малкия и среден бизнес от страните от Централна, Източна и Югоизточна Европа – задържане и развитие на таланти в индустрии с висока добавена стойност, достъп до стратегически капитал, както и дискусия за бъдещето на сектора на МСП в региона.

Очаква се във форума да вземат участие стотици представители на бизнеса, публичния сектор, двустранните търговски камари и други организации. Програмата предвижда и успоредно провеждане на двустранни срещи с потенциални чуждестранни бизнес партньори, инвеститори и заинтересовани страни от страните членки на ЦЕИ, които ще участват в събитието.

Достъпът до форума е напълно безплатен чрез регистрация тук

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   МСП   ЦЕИ   Централноевропейска инициатива   B2B срещи  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...