Industry Info  
Festo
Festo

Бетелгиус с нов офис, складова база и сервизен център - 01.11.2022

01.11.2022   |   Начало»Бизнес
 

От 1 ноември 2022 г. екипът на фирма Бетелгиус се премести в новопостроена сграда, проектирана да бъде домът, който вдъхновява, съобщават от компанията.
 
Новата база на Бетелгиус се намира на ул. "Ларс Ларсен" в Индустриален парк София – Божурище. Простира се на площ от над 2000 кв. м и включва складова база, шоурум, сервизен център и съвременно оборудвани офис площи.
 
Сградата е от ново поколение и е съобразена със съвременните тенденции за енергийна ефективност. "Тя е доказателство не само за нашите усилия за постоянно развитие, но също така и за нашия ангажимент и стремеж към непрекъснато подобряване на възможностите за ефективно партньорство с нашите клиенти. Важно е, че успяхме да осигурим максимално добра работна среда за нашите служители и вярваме, че това ще е основата за динамично развитие във всичко, което сме планирали занапред. Предстоят ни амбициозни цели за разширяване на бизнеса и за откриване на все повече работни места", коментират от Бетелгиус.
 
Новата база е мястото, където екипът на компанията планира да продължи да създава страхотни и качествени проекти. Фирмата отправя покана към настоящи и бъдещи клиенти да посетят новия офис за чаша горещо кафе в една далеч по-комфортна обстановка.
 
Телефоните за връзка с Бетелгиус остават непроменени, както и работното време.

     
Източник: Бетелгиус

Ключови думи: Бетелгиус   Betelgeus   Индустриален парк София – Божурище  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...