Industry Info  
Festo
Festo

FuMaTech & IRACE 2022 представят производствените технологии на бъдещето - 31.10.2022

Тазгодишното издание на изложбеното дуо за производствени технологии FuMaTech & IRACE ще се проведе от 9 до 12 ноември в Световния изложбен и конгресен център в Шънджън, Китай. Събитията са организирани от Щутгартски панаир и местното му подразделение Nanjing Stuttgart Joint Exhibitions.

Международната платформа обединява представители на германската и китайската машиностроителна индустрия и цели да насърчисътрудничеството между двете държави и обмена на съвременни технологии и производствени решения.

Изложбеният форум си поставя за цел да представи на едно място най-новите разработки в областта на металообработката, машиностроенето, роботиката и промишлената автоматизация и да покаже пред посетителите цялостни решения за производството на бъдещето. 

На FuMaTech & IRACE 2022 ще участват компании от различни сектори – автомобилна индустрия, електротехника и електроника, медицинско оборудване, ж.п. и транспортно оборудване, авиация, металообработка и др.

Програмата включва професионални конференции и семинари върху актуални теми за интелигентно, цифрово, свързано и зелено производство, представящи последните научни постижения в тези области и тяхното приложение в индустрията, заявяват организаторите.

Сред основните акценти на събитието ще бъде демонстрация на универсалния машинен технологичен интерфейс за машини и производствени процеси umati. В тази връзка за посетителите са предвидени онлайн презентация и поредица от технически семинари. Ще бъде организиран и официален германски павилион, подкрепен от Министерството на икономиката и климата на Германия, с участието на редица водещи немски компании.

 "Уникалното съчетание на водещите технологии в бранша с официалния германски национален павилион и демонстрационния щанд на umati ще предложи не само на нашите членове, но и на цялата професионална общност най-добрата платформа за бизнес и иновации в Южен Китай", споделя д-р Уилфред Шефер, изпълнителен директор на Германската асоциация на производителите на металорежещи машини (VDW).

     
Източник: Fumatech

Ключови думи: FuMaTech & IRACE   VDW   металообработка   машини   инструменти   роботи  

Област: Машиностроене  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...