Industry Info  
Festo
Festo

Иван Михайлов е новият главен изпълнителен директор на AmCham България - 25.10.2022

25.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Бордът на директорите на Американската търговска камара в България (AmCham) избра за нов главен изпълнителен директор на организацията Иван Михайлов.
 
Михайлов бе член на Борда на директорите на AmCham България и част от технологичната компания Intellias от 2020 до 2022 г. Преди това е заемал длъжностите регионален мениджър за България и Румъния на Visteon Electronics и оперативен директор на Johnson Controls Electronics Bulgaria. Има магистърска степен по компютърни науки от Техническия университет в София, по икономика от Софийския университет "Св. Климент Охридски" и от Университета на Тексас в Остин.
 
"Иван има над 15 години опит на лидерски позиции в производствения сектор и е сред пионерите, които развиха и промотираха автомобилния сектор в България. Освен това той е истински посланик на страната сред бизнес кръговете в Европа и Америка", заяви Оливие Маркет, президент на Американската търговска камара у нас.
 
Като главен изпълнителен директор на AmCham България Михайлов възнамерява да се фокусира върху взаимодействието с членовете на камарата, развитието на комисиите и промотирането на съвместни действия с държавните институции за подобряване на инвестиционната среда и бизнес климата в България.

     
Източник: AmCham България

Ключови думи: AmCham   Американска търговска камара в България   Visteon   Johnson Controls  

Област: Кариери  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...