Industry Info  
Festo
Festo

Invest Sofia връчи зелена карта на инвеститор в сферата на споделените услуги - 25.10.2022

25.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (Invest Sofia) връчи зелена карта за административно обслужване на Тата Кънсълтънси Сървисис България, която откри в София център за споделени услуги с близо 200 работни места.

На официалната церемония присъстваха председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, ръководителите на компанията, посланикът на Индия в България Н.Пр. Санджай Рана, председателят на Надзорния съвет на Invest Sofia, главният изпълнителен директор д-р Мария Христова и началникът на отдел "Инвестиционен анализ" в Агенцията Виктор Гусев.

"София е в списъка ни с градове, в които да развиваме дейността си, заради високото качество на професионалистите тук. Този офис доказва дългосрочните ни намерения за развитие на Тата Кънсълтънси Сървисис в града и в страната", заяви ръководителят на компанията за България и Източна Европа Прабал Датта.

Всички наети в софийския офис на фирмата са българи, като жените сред тях са 70%. Те ще работят в сферата на финансите и счетоводството, финансовото планиране и анализи. Изпълнителният директор на Тата Кънсълтънси Сървисис за Европа Сиптагири Чапалапали обяви плановете на компанията да създаде програма за подобряване на дигиталните умения на ученици в София.

     
Източник: Invest Sofia

Ключови думи: Invest Sofia   споделени услуги   зелена карта  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...