Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Balkan Services разработи и предлага локализационни пакети за облачната ERP система Oracle NetSuite за 4 държави

За да работи в пълно съответствие с местните счетоводни стандарти и законодателство, една ERP система трябва да е адаптирана към изискванията в съответната държава.
 
За максимална ефективност на международните фирми, консултантската ИТ компания Balkan Services разработи локализационни пакети за облачната ERP система Oracle NetSuite за 4 страни.
 
Първоначално е разработена локализация за България, която покрива ДДС, Интрастат, валутни курсове на Българската народна банка (БНБ) и други допълнителни опции. След това Balkan Services разработва локализационни пакети и за Румъния, Сърбия и Република Северна Македония.
 
Всички локализации са съобразени изцяло със спецификите на местните законодателства и счетоводни стандарти, което гарантира ефективна работа със системата.
 
NetSuite ERP е софтуер за цялостно управление на бизнеса, който повишава ефективността на организациите чрез автоматизиране на ключови процеси и осигуряване на пълна видимост и проследимост в реално време на оперативното и финансовото представяне.


С над 32 000 компании в повече от 200 държави, които ползват NetSuite ERP, това е най-предпочитаното в светa облачно ERP решение. Поддържа 190 валути и над 27 езика, което улеснява управлението на компании с дейност в различни държави.


 
От близо две десетилетия Balkan Services внедрява софтуер за управление на бизнеса от типа ERP, като има завършени успешно над 130 ERP проекта в България и чужбина. Консултантите на компанията разполагат с експертни познания за бизнеса, технологиите и действащото законодателство.

 

 

 

 

 

Balkan Services
1000 София
ул. "Екзарх Йосиф" 31
Тел.: +359 2 980 95 99
Е: info@balkanservices.com
Web: https://www.balkanservices.com/

     
Източник: Balkan Services

Ключови думи: Balkan Services   Oracle   NetSuite   ERP системи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...