Industry Info  
Дебулко
Дебулко

Schneider Electric предлага иновативни решения за глобални проблеми на Innovation Summit World Tour 2022

19.10.2022   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Schneider Electric започна своята поредица от дигитални събития Innovation Summit World Tour 2022 с призив за справяне с тройната криза – енергийна, икономическа и климатична, пред която са изправени правителства, фирми и потребители по целия свят, и очерта своя подход и решения за противодействие.
 
"Тъй като търсенето на енергия в световен мащаб се очаква да нарасне три пъти през следващите 30 години, жизненоважно е да внедрим всички технологии, които вече са налични, за да ускорим електрификацията, дигитализацията и устойчивостта", заяви Жан-Паскал Трикоар, президент и главен изпълнителен директор на Schneider Electric.
 
В рамките на Innovation Summit World Tour 2022 през октомври и ноември Schneider Electric ще представи многобройни нови продукти, софтуер и услуги, с които да спомогне за решаването на належащите екологични и социални проблеми, произтичащи от енергийната криза и изменението на климата.
 
Според проучване на Schneider Electric Research Institute, ако наличните технологии се съчетаят и внедрят в мащаб, въглеродните емисии биха могли да се намалят с две трети до 2030 г., като същевременно се генерират огромни икономии на енергия за обитатeлите на сгради (до 70%).
 
След няколко локални събития Innovation Summit World Tour започна на 12 октомври с глобално обръщение на Жан-Паскал Трикоар и пресконференция, а след това продължава в САЩ, Великобритания, Аржентина, Индонезия и Хонконг. На 20 октомври темата е Enterprise Metaverse с акцент върху интегрирането на данни във всички области на едно предприятие и приложението на авангардни технологии като цифровите двойници, машинното самообучение и изкуствения интелект в бизнеса.
 
Водена от устойчивостта като основна ценност и за да отбележи и подкрепи инициативи по целия свят, Schneider Electric също така обяви своите награди Schneider Electric Sustainability Impact Awards, предназначени да признаят критично важната роля, която клиентите и доставчиците играят за осигуряването на по-устойчив свят. Програмата се надява да постигне значително въздействие чрез практики, които се възприемат като устойчиви и ефективни. Номинациите вече са отворени, а крайният срок за изпращане на предложенията е 25 ноември т. г.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Innovation Summit World Tour   електрификация   дигитализация  

Област: Бизнес  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...