Industry Info  
Festo
Festo

Близо 32 000 посетители се запознаха с новостите в опаковъчната индустрия на FachPack 2022 - 14.10.2022

14.10.2022   |   Начало»Събитията
 

Близо 32 000 са били посетителите на тазгодишното издание на международното изложение за решения и технологии за опаковъчната индустрия FachPack, което се проведе на живо в Нюрнберг от 27 до 29 септември, съобщават организаторите от NuernbergMesse.
 
Под мотото "Преход в опаковането" 1154 изложители показаха продукти от цялата верига на опаковъчните процеси – от опаковъчни материали и машини до печат и обработка, логистични системи и услуги.
 
"Изложенията са врящи котли с нови идеи и правят бъдещето осезаемо", коментира Хайке Слота, изпълнителен директор изложения в NuernbergMesse. "Разбира се, с оглед на пандемията, войната в Украйна, растящите цени на енергията и инфлацията, близкото бъдеще ще бъде всичко друго, но не и розово. Но именно затова трябва да говорим за това как смятаме да оформим прехода. Ако заемем жаргона на сектора на потребителските стоки, преходът сам по себе си е станал бързооборотна стока, след като устойчивостта и дигитализацията ускориха ход, и потребителските очаквания и цялостната ситуация постоянно се променя", допълни Слота.
 
Посетителите на FachPack 2022 са пристигнали от 89 държави, главно в Европа. След Германия, най-голям брой са били посетителите от Австрия, Италия, Полша, Швейцария, Нидерландия, Чехия, Франция, Турция и Словения. Международният контингент тази година се е увеличил с 32% в сравнение с 29% през 2021 г. Посетителите са били предимно представители на хранително-вкусовата промишленост, производството на напитки, търговията, фармацевтичната и медицинската, козметичната, химическата, електронната, автомобилната, опаковъчната и логистичната индустрия.
 
Следващото издание на FachPack е планирано за периода от 24 до 26 септември 2024 г.

     
Източник: NuernbergMesse; Снимка: NuernbergMesse/Thomas Geiger

Ключови думи: NuernbergMesse   FachPack   опаковъчна индустрия  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...