Industry Info  
Festo
Festo

Мартин Йорданов е новият директор на Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив - 14.10.2022

14.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Умната фабрика за прекъсвачи на Schneider Electric в Пловдив е с нов директор. Това е Мартин Йорданов, който заменя на поста Мария Топчийска.

Мария Топчийска, която пое предприятието през януари 2020 г., е първата жена, начело на фабриката на Schneider Electric в България. Именно тя ръководи процеса за сертифицирането на пловдивския завод като Smart Factory в края на 2019 г. Мария Топчийска поема нова роля в компанията, като задачата й ще бъде заедно с новия си екип да внедрява лийн техники за оптимизация на процесите и да залага нови стандарти за smart технологии, които да се използват в група заводи на Schneider Electric, произвеждащи продукти за крайно електроразпределение.

Мартин Йорданов поема длъжността директор на Умната фабрика в Пловдив след повече от седем години в компанията. До момента е заемал позиции в сферата на управлението на качеството и намаляването на разходите, свързани със суровини, инструментални екипировки и материални потоци. Последната му позиция в Schneider Electric е Метод мениджър и мениджър поддръжка. Възпитаник е на Техническия университет в София със специалности "Електроника" и "Производствен и операционен мениджмънт".

"Умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив за мен е повече от професионална реализация – в голяма степен това е кауза, в която всички участваме с ясното съзнание, че правим много повече от това просто да произвеждаме крайни продукти. Тук задаваме стандарт на работа, поддържан от висок клас технологии с акцент върху ефективната и устойчивата им употреба", коментира Йорданов.

В новата си роля на директор на Умната фабрика в Пловдив, Мартин Йорданов ще отговаря за стратегическата визия за развитието на завода и непрекъснатото му усъвършенстване, продължавайки да изпреварва времето си и да задава Smart factory модел у нас и в чужбина, посочват от компанията.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Умна фабрика   електрически прекъсвачи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...