Industry Info  
Festo
Festo

FANUC представя най-новото поколение ROBOSHOT машини на K 2022 - 07.10.2022

07.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

На своя щанд (A50 в зала 14) на най-значимото в света изложение за каучук и пластмаси K 2022 от 19 до 26 октомври FANUC ще представи устойчиви, надеждни и рентабилни решения за шприцване на пластмаси, съобщават от компанията.

Всяка една от четирите демонстрационни клетки на FANUC ще насочи вниманието към ключови характеристики на най-новото поколение шприц машини на компанията – ROBOSHOT Alpha SiB, сред които са ниско енергопотребление и компактни размери.

По-конкретно, ще бъдат демонстрирани възможностите на моделите ROBOSHOT S220iB, ROBOSHOT S150iB и ROBOSHOT S100iB в комбинация с индустриални роботи FANUC M20iB/25C, FANUC LR Mate 200iD/7L и FANUC M20iD/25 при изпълнение на задачи за изработка на различни части от пропилен. Системите ще се възползват от преимуществата на решения като ROBOSHOT HMI, FANUC iRVision, FANUC QSSR, FANUC LSR и други.

Посетителите на щанда на FANUC ще могат да видят отблизо и решения за интернет на нещата на компанията, включително свързване на машините на FANUC с помощта на интерфейса EUROMAP 77/OPC40077. В светлината на прожекторите тук ще бъде инструментът ROBOSHOT-LINKi-2, който може да следи целия процес на шприцване, да насрочва последващи задачи, да анализира и оценява исторически данни, да създава персонализирани доклади и да изпраща нотификации по имейл. С LINKi-2 могат да се управляват до 1000 машини ROBOSHOT в реално време от компютър или смарт устройство, като той може да се пусне и на дисплея на машината ROBOSHOT.

На K 2022 FANUC отново ще покаже преимуществата на концепцията ONE FANUC, включваща една-единствена, обща, лесна за интегриране платформа, която обхваща машини, роботи и софтуер, за да предложи гъвкавост на клиентите, търсещи лесен път до оптимизацията на производството, посочват от компанията.

Можете да се регистрирате за безплатно посещение на К 2022 тук.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ROBOSHOT   K   ROBOSHOT Alpha SiB   FANUC M20iB/25C   FANUC LR Mate 200iD/7L   FANUC M20iD/25   ROBOSHOT-LINKi-2   роботи   машини   обработка на пластмаси  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...