Industry Info  
Festo
Festo

Днес в Интер Експо Център стартират Международните хранителни изложения и COPIS - 05.10.2022

05.10.2022   |   Начало»Събитията
 

От днес до 8 октомври в Интер Експо Център в София се събират хранително-вкусовият сектор и браншът на печата и рекламата. Стотици компании от България и чужбина се включват като участници в петте Международни хранителни изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и българския бизнес формат – COPIS.
 
Очаква се министърът на земеделието Явор Гечев да открие международните изложения. Сред поканените гости за официалното откриване са и посланиците на САЩ, Италия, Гърция и Южна Корея.
 
Близо 350 са компаниите, заявили участие в изложенията. Сред тях са участници от България, САЩ, Италия, Франция, Германия, Австрия, Нидерландия, Турция, Румъния, Гърция. С мащабни колективни щандове се включват Италия, САЩ, Република Корея, Гърция и Полша. "Възможността за нови бизнес контакти, професионалната среда, тенденциите и технологиите на бъдещето са основните фактори Международните хранителни изложения да са ценно събитие за посетителите от България и чужбина“, коментират организаторите.
 
Интерфуд&Дринк обединява сегмента на храните, напитките, машините и технологиите за обработка, складово оборудване и опаковки. Месомания акцентира на месото, продуктите, технологиите за производство и логистиката. Млякото, млечните продукти и производството са фокус на Светът на млякото. Хлебопроизводството и хлебарството застъпва Булпек. Форматът обединява продукти, суровини, машини, опаковки, оборудване, консумативи и др. Салон на виното събира български и чуждестранни продукти и технологии за производство.
 
Паралелно с Международните хранителни изложения се провежда единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации – COPIS.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Международни хранителни изложения   Месомания   Светът на млякото   Булпек   Салон на виното   Интерфуд&Дринк   COPIS  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...