Industry Info  
Festo
Festo

Л-Клас обяви специално предложение за ИКТ системи с финансиране по НПВУ - 05.10.2022

05.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Във връзка с предстоящото стартиране на приема на проекти по процедура "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия" по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) Л-Клас обяви специални условия за придобиване на системи и решения за управление на бизнес процесите в малки предприятия.

Компанията предлага ИКТ решение с един или няколко модула, покриващи управление на производството, управление на складовото пространство, управление на доставките и управление на взаимоотношенията с контрагентите.

Управлението на производството включва управление на производството от поръчка до работно място, управление на техническата документация, управление на производството с терминали. Модулът за управление на складовото стопанство покрива автоматични котировки, входящ контрол, експедиция и фактуриране, управление на складове с терминали, управление на складове за материали, за полуфабрикати, за готова продукция, а този за управление на доставките – управление на доставките на суровини, материали и компоненти и управление на логистичните процеси. Ресурсите за управление на взаимоотношенията с контрагентите обхващат управление на информацията за клиенти и доставчици, управление на маркетингови дейности и управление на рекламациите.

В рамките на ИКТ решението Л-Клас предлага 6 лиценза, в това число терминални. Проектът също така включва обучение на потребителите за работа със системата.

Максималната стойност на проектите ще бъде до 20 000 лв., като няма да е необходимо съфинансиране от страна на фирмите.

     
Източник: Л-Клас; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Л-Клас   ИКТ   НПВУ   МСП   управление на производството   управление на доставките  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...