Industry Info  
Festo
Festo

Евромаркет отбеляза 30-годишен юбилей с ексклузивно тържество и мащабно изложение на машини - 04.10.2022

04.10.2022   |   Начало»Бизнес
 

Евромаркет отбеляза своя 30-годишен юбилей с гала вечеря и мащабно изложение на машини. Събитията се проведоха в Евромаркет Сити – обновения корпоративно-сервизен център на компанията в София.
 
Домакини на тържеството бяха Боряна Радева, главен мениджър, Димитър Илчев, главен мениджър, и Ивайло Борисов, главен изпълнителен директор на Евромаркет. Сред гостите бяха представители на партньори на компанията – световни лидери като Komatsu, Manitou, McCloskey International, CIFA, Ammann, Gedore, Bosch, Lincoln Electric, Harris, DN Solutions, Parker Hannifin, Mitutoyo, Toyota Material Handling и много други. На тържествата присъстваха и представители на водещи български компании от индустрията, минното дело и строителството.
 
В поздрава си към присъстващите Димитър Илчев разкри тайната на успеха на Евромаркет, а именно коректността към всички в бизнеса –клиентите, партньорите, служителите и акционерите, и комбинацията от ясни стратегически цели, план как да се реализират и вяра в каузата, екипа, посоката и собствените възможности.
 
Боряна Радева благодари на всички присъстващи за уважението и доверието, като изказа специални благодарности на служителите на Евромаркет за преодолените предизвикателства, трудолюбието, лоялността и професионализма. Радева обяви създаването на стипендия "30 години Евромаркет" за талантливите деца на работещите в компанията.
 
Ивайло Борисов поздрави клиентите на компанията и потвърди ангажимента на Евромаркет да продължи да предлага качествено и високопроизводително оборудване, високоефективни и енергоспестяващи решения и максимално качествено и бързо сервизно обслужване, за да им помогне да останат конкурентоспособни. В поздрава си към партньорите на Евромаркет той подчерта, че качеството на продуктите им, развиваните от тях модерни технологии с висока ефективност и природосъобразните им решения са ключови за успеха на Евромаркет. Той покани на сцената и представи оперативното ръководство на Евромаркет Груп – 15 изпълнителни директори с общ опит в компанията от 220 години.

В рамките на отбелязването на 30-ия си рожден ден компанията организира и мащабно изложение на машини – Дни на отворените врати, които се проведоха в Евромаркет Сити от 29 септември до 1 октомври. Посетителите имаха възможност да разгледат експонати от целия продуктов каталог на Евромаркет – строителни, минни и индустриални машини и оборудване. Показани бяха конвенционални, хибридни и интелигентни багери Komatsu, ротационни телехендлери Manitou, бетон помпи CIFA, компресори Gardner Denver, генератори от KOHLER-SDMO, заваръчни роботи PANASONIC и заваръчна техника Lincoln Electric, складова техника Toyota Material Handling, широка гама професионални инструменти и автосервизно оборудване и много други.

     
Източник: Евромаркет

Ключови думи: Евромаркет   Euromarket   машини   компресори   роботи   генератори   заваръчна техника   инструменти   складова техника  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...