Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Ехнатон отчете успешно представяне на MachTech&InnoТech 2022

Фирма Ехнатон анализира резултатите от участието си в тазгодишното издание на MachTech&InnoТech, което се проведе от 13 до 16 септември в Интер Експо Център в София, като изключително успешни.

Изложението MachTech&InnoТech се определя като ключово за Източна Европа и отчита висок интерес към иновативните решения, предлагани за индустриалните машини и производства.

На своя щанд на технологичното изложение Ехнатон показа широка гама от решения за автоматизация – от решения с индустриални и колаборативни роботи до софтуер за мониторинг, анализ на производствени данни и оптимизация, от водещи производители като Murrelektronik, Mitsubishi Electric, WERMA, Cognex, Weintek, SCHUNK, PILZ.

Тъй като щандът на Ехнатон беше сред най-атрактивните на изложението и презентираше високи технологии за производство, той беше посетен и от официалните лица на събитието, сред които министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов.

Николай Кривошиев, ръководител направление Индустриални роботи в Ехнатон, сподели, че всички решения на компанията са насочени към ефективна автоматизация на процесите, която помага на българските фирми да са по-конкурентни, да намалят разходите си и да станат по-производителни.

Ехнатон предизвика внимание и с активното си подпомагане на образованието на бъдещите инженери чрез стажантски програми и възможности за обучение в техническите университети в София и Пловдив, където функционират създадени от компанията три лаборатории. Ехнатон традиционно работи в посока подкрепа на българското образование, защото разбира важността на практическите занятия в инженерното образование.

Ехнатон благодари на всички свои сътрудници, партньори и клиенти за подкрепата и съдействието и пожела на всички контакти от изложението много успешни проекти и предизвикателства.

 

 

 

 

 

 

 

 

София 1756,
бул. Андрей Ляпчев 4, п.к. 21
тел.: 02/8176000
office@akhnaton.biz
www.akhnaton.biz

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   MachTech&InnoТech   Murrelektronik   Mitsubishi Electric   WERMA   Cognex   Weintek   SCHUNK   PILZИЕЦ   индустриална автоматизация   роботи   ИЕЦ  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...