Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation представи нови индустриални сигнални лампи - 30.09.2022

30.09.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation представи новите индустриални сигнални лампи Bulletin 855R, предназначени за изпращане на предупреждения и индикации за състоянието на оборудването.
 
Според компанията новата серия 110 мм кръгли сигнални лампи предлага подобрена производителност в сравнение с аналогични продукти и може да отговори на по-широк кръг от изисквания в приложения за сигнализация.
 
Bulletin 855R предлага както звукова, така и визуална индикация, която може да предотврати объркване сред персонала на завода в случай на предупреждение за критично състояние на машина или оборудване. Сигналните лампи са подходящи за множество приложения благодарение на разнообразните опции за конфигурация на светлината и за монтаж.
 
"Операторите могат да намалят разходите за поддръжка благодарение на необслужваемата LED технология, използвана в серията Bulletin 855R. Те могат също така да намалят разходите за инвентаризация, като използват една фамилия сигнални лампи за сигнализиране на до три различни състояния на машина или оборудване", обясниха от Rockwell Automation.
 
Лампите Bulletin 855R предлагат до 15 уникални светлинни конфигурации, възможност за използване на до седем цвята в едно устройство, функция за висока яркост в среда с висока околна осветеност или приложения на открито, както и до три различни звукови сигнала.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Bulletin 855R   сигнални лампи  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...