Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн регистрацията за COPIS 2022 е отворена до 2 октомври включително - 27.09.2022

27.09.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Онлайн регистрацията за тазгодишното издание на единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации COPIS ще бъде активна до 2 октомври включително. Регистрацията е много бърза и отнема не повече от 2 минути, коментират организаторите от Интер Експо Център.

Форумът ще се проведе от 5 до 8 октомври в Интер Експо Център в София паралелно с Международните хранителни изложения и ще представи новостите в сферата на производството и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, печата в различните му направления, графичния и пространствения дизайн, софтуера, материалите, консумативите и др.

Онлайн регистрацията се извършва през сайта www.copi-s.com. Билетът се получава на имейл. Може да се разпечата или отвори през телефона преди чекирането на входа на изложението. Билети ще може да бъдат закупени и на касите на Интер Експо Център. Предимството на онлайн регистрацията е, че тя дава право на еднократен безплатен вход на COPIS.

Централно място в програмата на COPIS тази година заемат съпътстващите формати. "Подкастът – Ново поколение медия" е първото по рода си събитие, което на 7 октомври събира подкастърите в България в света на рекламистите. Организатори са Интер Експо Център и Олга Василевска, предприемач и създател на подкаста за промените в живота ни "Нов Човек". Предвидени са още специализирани семинари, лекции и дискусии. DIGI Pay Comference ще насочи вниманието към водещи теми от сферата на дигиталните разплащания, куберсигурността, машинното самообучение, изкуствения интелект и др.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   COPIS   Международни хранителни изложения  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...