Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric бе обявена за най-уважаваната компания в Европа за 2022 г. - 27.09.2022

27.09.2022   |   Начало»Бизнес
 

Schneider Electric бе отличена от изпълнителния екип на Institutional Investor за развита Европа с приза "Най-уважаваната компания в Европа" за 2022 г. със 7 първи места в различни категории, както и като "Най-добрата компания за връзки с инвеститорите" в промишлеността.

Наградите за 2022 г. включват още и "Най-добър главен изпълнителен директор" за Жан-Паскал Трикоар, президент и главен изпълнителен директор на Schneider Electric, "Най-добър финансов директор" за Хилари Максън, финансов директор на Schneider Electric Group, и "Най-добър експерт по връзки с инвеститорите" за Амит Бала, старши вицепрезидент за връзки с инвеститорите в Schneider Electric, в сектор "Капиталови стоки". Компанията също така получи признание като "Най-добра в ESG (екологично, социално и корпоративно управление)" и с "Най-добър управителен съвет" в своя сектор.

Годишната класация на Institutional Investor измерва ефективността и обхвата на връзките с инвеститорите на европейските компании. Резултатите от проучването отразяват мненията на 1380 инвестиционни професионалисти от 632 фирми за финансови услуги.

"От 2021 г. насам Schneider Electric увеличава усилията си за устойчивост със старта на новата си Програма за устойчиво въздействие на Schneider (SSI) с хоризонт 2021 - 2025 г. Schneider също така поставя акцент върху своя консултантски бизнес за устойчивост, за да подкрепи повече партньори и клиенти за тяхната собствена устойчива трансформация", посочват от компанията.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   ESG   корпоративно управление   устойчивост  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...