Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха носителите на златните медали на 76-ия Международен технически панаир в Пловдив - 26.09.2022

26.09.2022   |   Начало»Събитията
 

15 иновативни продукта, показани на 76-ия Международен технически панаир в Пловдив, бяха отличени със златни медали с диплом на официална церемония на 21 септември в зала "Пловдив" на Конгресния център в Международен панаир Пловдив.
 
Председател на журито бе председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Петър Горновски, а заместник-председател – главният директор на Международен панаир Пловдив доц. д-р Иван Соколов. Журито бе съставено от експерти от ДАМТН.
 
"Златните медали от Международен технически панаир са най-високото пазарно отличие в българската индустрия и безспорен престиж в портфолиото на техните притежатели", каза в приветствието си към наградените доц. д-р Иван Соколов.
 
Централна Енергоремонтна база получи три отличия за иновациите комплексна диагностика "Паспортизация" на силови трансформатори, ЦЕРБ БЕС – батерийна система за съхранение на енергия от възобновяеми източници, и активни съпротивления за заземяване на звездния център на силови трансформатори.
 
Endrich Bauelemente Vertriebs бе отличена за своята E-loT хардуер и софтуерна екосистема за облекчаване на навлизането в IOT развитие и превръщане на конвенционалното оборудване в свързано smart устройство, а ЕЛЗАБ получи златен медал за професионалната зарядна станция ELZAB ECOPOWER CC WALL. Чайлдиш получи златен медал за софтуер за управление на обслужването и ремонта на производствени машини.
 
Мото трак бе отличена за камиона за борба с горски пожари МАН 13290, а Асарел Транс и Автомобилен завод Урал – за високопроходими автомобили. СОР Либхави получи два златни медала за своите електробуси EHC 12 и EБН 9,5.
 
6 М бе отличена за мобилни сауни, изработени от дървен материал, розовa доглавка, Глобал гарант – за устройствата против варовити отлагания без консуматив, а Иновационтех – за технология за производство на горивна смес.
 
Фючър хаус получи златен медал за модулна система за изграждане на нискоенергийни сгради "Стожер", а Ес Ем Джи електрик – за своята изхвърляща ревизионна клапа.
 
"Награждаването показа, че така наречените умни решения са приложени в различни производства и процеси, за да отговорят на стандартите за икономичност на ресурси, за опазване на екологията и за съхранение на здравето на гражданите", коментира доц. д-р Соколов.
 
На церемонията проф. Сашо Драганов, председател на УС на Националната асоциация по дизайн и реклама (НАДР) и Съюза на българските художници (СБХ), връчи грамоти за експозиционен дизайн на Полската агенция за инвестиции и търговия, SIGMA и BO BUILD, чиито щандове бяха високо оценени от специализираното жури.

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: Международен панаир Пловдив   Международен технически панаир  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...