Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Днес ще бъдат връчени златните медали от 76-ия Международен технически панаир в Пловдив

21.09.2022   |   Събитията
 

На официална церемония днес в Международен панаир Пловдив ще бъдат връчени златните медали с диплом от 76-ия Международен технически панаир. Събитието ще започне в 18:00 ч. в зала "Пловдив" на Конгресния център.

Международният конкурс за иновативни продукти с високо качество е утвърдена традиция, която се запазва и на това издание на есенното изложение. Тази година 24 нови изделия, отговарящи на стандартите на Европейския съюз, се състезават за 15 златни медала.

Жури, съставено от специалисти в Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, ще определи носителите на отличието в шестте категории – "Машиностроене, роботизирани системи", "Електроника и електротехника, информационни и дигитални технологии, телекомуникации, офис техника", "Транспорт и автосервизно оборудване", "Енергетика и екология, технология и управление на водите, химическа промишленост", "Строителство", "Други".

     
Източник: Международен панаир Пловдив

Ключови думи: Международен панаир Пловдив   Международен технически панаир   машиностроене   роботизирани системи   електроника   енергетика   награди  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...