Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation спечели три награди Globee - 21.09.2022

21.09.2022   |   Начало»Бизнес

Rockwell Automation спечели три награди Globee в 14-ото издание на престижния международен конкурс за бизнес постижения и иновации Golden Bridge.
 
Журито включваше над 100 експерти от цял свят, представляващи максимално широк спектър от отрасли.
 
FactoryTalk Edge Gateway получи награда за най-добър нов продукт и услуга в областта на технологичния софтуер, а Plex Production Monitoring – за нов иновативен продукт или услуга в областта на изкуствения интелект. Компанията бе отличена и като "Технологичен иноватор на годината".
 
FactoryTalk Edge Gateway позволява на потребителите да взаимодействат с индустриални данни в реално време, да получават и обединяват информацията, необходима за подобряване на работата в предприятието. Това решение опростява и автоматизира събирането, контекстуализирането и организирането на данни за промишлено оборудване от машини, устройства и системи за автоматизация в един източник, осигурявайки пълнота на данните от самото начало.
 
Plex Production Monitoring се свързва с машини и системи в предприятието, като дава възможност за незабавни отчети и визуализации на данни, създавайки затворен цикъл за измерване на производителността и други производствени фактори в реално време. Софтуерът за мониторинг може да се свърже с по-големи производствени изпълнителни системи и/или системи за планиране на ресурсите в предприятието (MES/ERP), за да формира напълно свързана цифрова производствена среда. Техническите специалисти могат да използват решението за измерване, адаптиране и подобряване на качеството, производителността и експлоатационната достъпност.
 
"За нас е чест и гордост да спечелим Globee за FactoryTalk Edge Gateway и Plex Production Monitoring. Това е признание за усърдно работещия екип на Rockwell Automation, който създаде истински иновации от следващо ниво. Успехът ни е възможен единствено благодарение на нашия безмилостен стремеж към иновации с фокус върху клиента", сподели Брайън Шепърд, старши вицепрезидент софтуер и системи за управление в Rockwell Automation. 

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   FactoryTalk Edge Gateway   Plex Production Monitoring  

Област: Автоматизация  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...