Industry Info  
Festo
Festo

ZEISS Industrial Quality Solutions прави своя дебют на MachTech&InnoTech - 14.09.2022

14.09.2022   |   Начало»Бизнес
 

ZEISS Industrial Quality Solutions е сред изложителите, които участват за първи път тази година в международното технологично изложение MachTech&InnoTech, което се провежда от 13 до 16 септември в Интер Експо Център в София.

Експертите на компанията очакват посетителите на щанд B3 в зала 4 на изложбения център, където отговарят на въпроси за портфолиото от решения за осигуряване на качеството и оптимизация на процеси на ZEISS.

ZEISS Industrial Quality Solutions предлага координатни измервателни машини, оптични и мултисензорни системи, както и метрологичен софтуер за автомобилостроене, авиационни производства, електроника, машиностроене, пластмаси и медицинска технология. Портфолиото на компанията включва още иновативни технологии като 3D рентгенова метрология за инспекция на качество и индустриална микроскопия за анализ на материали.

"По отношение на иновациите ZEISS се фокусира върху изискванията на клиентите и по този начин повишава продуктивността", посочват от компанията.

     
Източник: ZEISS; Снимка: TLL Media

Ключови думи: ZEISS   ИЕЦ   MachTech&InnoTech   метрологичен софтуер   микроскопия   метрология   инспекция на качеството  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...