Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Стартира приемът на кандидатури за националния конкурс Иновативно предприятие на годината 2022

12.09.2022   |   Събитията
 

Всички фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години, вече могат да кандидатстват в тазгодишното издание на националния конкурс "Иновативно предприятие на годината". Категориите са седем – "Пазарно лидерство", "Социална иновация", "Зелена иновация", "Дигитална трансформация", "Иновативно новостартирало предприятие", "Качество на живот" и "Иновация в креативните индустрии".

Победителите ще бъдат определени от жури от представители на държавни институции, бизнеса, научната общност, финансови и банкови институции, бизнес клъстери, браншови организации и медии.

Финалистите и победителите получават експертна и медийна подкрепа за бизнеса си и правото да използват утвърдената марка "Високи постижения в иновациите"/"Excellence in Innovation" на Фондация "Приложни изследвания и комуникации". Отличията в конкурса се връчват по време на Националния иновационен форум през декември.

"Иновативно предприятие на годината 2022" се организира от Фондация "Приложни изследвания и комуникации" и Еnterprise Europe Network – България. Инициативата се реализира с подкрепата на Генерална дирекция "Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП" на Европейската комисия, София Тех Парк, Българската асоциация за управление на хора (БАУХ), Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българската стартъп асоциация (BESCO) и Професионалната асоциация по роботика и автоматизация (PARA). Конкурсът традиционно се провежда под егидата на Президента на Р. България. Инициативата е призната от Европейската комисия за добра национална практика в подкрепа на иновационното развитие. IndustryInfo.bg и тази година е официален медиен партньор на конкурса.

Можете да подадете кандидатура до 12 октомври 2022 г., включително, тук

Финалисти от предходни издания на конкурса споделят положителните ефекти от участието си в инициативата. От СМИК Ингридиънтс – победител в категория "Качество на живот" през 2021 г., посочват, че наградата перфектно допълва профила на предприятието, а това е особено важно, както за инвеститори, така и за програми за финансиране и клиенти. Атлас Агро Сайънс – носител на отличието за "Зелена иновация" през 2021 г., свързва създаването на многобройни нови бизнес партньорства именно с участието на компанията в конкурса. Според ЗенХолд – победител в категория "Иновация в креативните индустрии" през 2021 г. и носител на марката "Високи постижения в иновациите", участието тази година има и едно допълнително предимство. Церемонията по награждаването през 2022 г. се очаква да се проведе на живо, а не онлайн, което е още една отлична възможност за компаниите за нетуъркинг, установяване на нови бизнес контакти и повишаване на видимостта, поясняват от компанията.

     
Източник: Фондация

Ключови думи: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"   Иновативно предприятие на годината   МСП  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...