Industry Info  
Festo
Festo

Софиана представя пневматика и измервателни уреди на Machtech&InnoTech 2022

09.09.2022   |   Бизнес
 

Фирма Софиана, която е дистрибутор на редица водещи производители на пневматични изделия, представя от 13 до 16 септември на Machtech&InnoTech 2022 пневматична техника на  Parker Hannifin и Mert и измервателни уреди на Bourdon Haenni.

Посетителите ще могат да се запознаят на живо с пневматиката на Parker Hannifin, водещ производител на съвременни технологии и системи за контрол и управление – еднодействащи и двойнодействащи цилиндри с прът, линейни задвижвания, въздухоподготвящи групи и различни видове разпределители и други изделия от портфолиото на компанията.

"Ще бъдат изложени и приборите на фирма Mert, която е създадена през 1969 г. и е първият производител на хидравлика и пневматика на турския пазар. Mert има голям опит в производството на пневматични цилиндри, разпределители и въздухоподготвящи групи в съответствие със стандартите ISO и CETOP. На българския пазар са познати с марката си MAG, чиито изделия се ползват в голяма част от бетоновите възли у нас", информират от Софиана.

На щанда на Софиана – А18 в зала 3 на Интер Експо Център, ще могат да се видят отблизо и измервателните уреди на Bourdon Haenni – манометри, термометри и принадлежности.

"Най-старата фабрика за производство на манометри, Bourdon, Франция, създадена от откривателя на бурдоновата тръба, е част от водещия световен производител на измервателни инструменти в областта на налягането и температурата Baumer Group, Швейцария”, поясняват от компанията.

     
Източник: Софиана

Ключови думи: Софиана   Parker Hannifin   Mert   Bourdon   пневматика   измервателни уреди  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...