Industry Info  
Festo
Festo

В София предстои форум за възможностите за финансиране по НПВУ за МСП

05.09.2022   |   Събитията
 

На 12 септември 2022 г. в София ще се проведе събитието "Големите пари за малкия бизнес: Възможности за финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост". То се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Събитието ще бъде открито от вицепремиера по управление на европейските средства Атанас Пеканов и министъра на иновациите и растежа Александър Пулев. В него ще се включат още главният директор на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" Илияна Илиева и изпълнителният директор на ИАНМСП Бойко Таков, както и експерти от ГД ЕФК.

Пред микро-, малките и средни предприятия ще бъде представена първата за България процедура от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ) – "Технологична модернизация". В момента тя е отворена за кандидатстване до 21 септември и е с бюджет 260 млн. лв. Спрямо големината микро-, малките и средни предприятия в страната могат да получат между 180 000 лв. и 700 000 лв. за ново оборудване, техническа модернизация, софтуер и др.

Екипът на министър Пулев ще представи и детайли около програмите, които ще стартират до края на годината по НПВУ и по структурните фондове на Европейския съюз (ЕС) в общ размер 735 млн. лв. Участниците ще могат да се включат в Q&A сесия.

Можете да се регистрирате за участие до 8 септември 2022 г. включително тук

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   НПВУ   Технологична модернизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...