Industry Info  
Festo
Festo

Бош Инженеринг Център София обяви второто издание на програмата за обучение на софтуерни инженери

05.09.2022   |   Бизнес
 

Бош Инженеринг Център София обяви второто издание на програма си за обучение на софтуерни инженери Bosch ECS Career Camp. Участието в академията е безплатно за одобрените кандидати и открива възможности за професионално развитие и кариера в разработването на съвременни софтуерни технологии за автомобилната индустрия. 

Bosch ECS Career Camp се провежда под менторството на опитни и доказани професионалисти в сферата на разработването и тестването на софтуер за автомобилната индустрия, посочват от компанията.

Тази година програмата е надградена с два нови курса, като обучението е структурирано в общо пет направления – Application Programming with Embedded Modern C++; System Programming with Embedded C; Testing for Automotive; DevOps in Automotive и Systems and Requirements Engineering.

Академията започва в началото на ноември 2022 г. Продължителността й е 4 месеца и включва онлайн лекции в рамките на 2 часа на ден. Планира се част от практическите занятия и неформалните срещи да се проведат на живо в новия офис на Бош Инженеринг Център София в София Тех Парк.

В обучението са включени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения, както и демонстрации на създадени в Центъра технологии. Програмата на Bosch ECS Career Camp предоставя възможност за бързо натрупване на познания за продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстери, интелигентни дисплеи, централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и компютърно зрение, системи за автоматизирано паркиране, необходими за придобиването на квалификация и сериозна практическа подготовка в тази сфера.  

Можете да кандидствате за участие в Bosch ECS Career Camp до 13 октомври 2022 г. тук.

     
Източник: Бош Инженеринг Център София; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Бош Инженеринг Център София   Bosch   Bosch ECS Career Camp   софтуерни инженери  

Област: Образование  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...