Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

B2N представя най-висок клас оборудване за 3D производство и скенери на MachTech&InnoTech 2022

B2N потвърди участието си в тазгодишното издание на специализираното международно изложение за индустриални технологии и оборудване MachTech&InnoTech, което ще се проведе от 13 до 16 септември в София.
 
На щанд А4 в зала 3 на Интер Експо Център компанията ще покаже най-висок клас професионални машини за 3D принтиране на резервни части и крайни продукти от инженерни пластмаси, високотемпературни и високоякостни полимери като PEEK и ULTEM, и от метали като неръждаема стомана, калена стомана, мека стомана, инконел и др. Посетителите ще могат да се запознаят отблизо и с възможностите на предлаганите от B2N скенери и софтуер за реверсивен инженеринг, измервания и качествен контрол с цветни карти.
 
Сред представените марки ще бъдат водещи производители на оборудване за 3D производство като EOS, MiniFactory, Meltio, Formlabs, Markforged, Raise3D, Ultimaker, и лидерът в сканиращата технология Artec 3D.
 
Акцентът тази година ще бъде върху две различни технологии за 3D производство – прахово синтероване и метално 3D принтиране, посочва Даниел Христев, мениджър Продажби в B2N Trade.
 
В рамките на изложението на 13 септември 2022 г. от 11:10 ч. компанията организира и продуктов семинар на тема "MiniFactory Ultra 3D printer, Finland" с гост лектор Илиян Иванов, мениджър Продажби за Югоизточна Европа в MiniFactory.
 
Онлайн регистрацията за MachTech&InnoTech 2022 е активна до 12 септември тук.

 

 

 

 

 

B2N Ltd Bulgaria
1700 София
бул. Д-р Г. М. Димитров 95
Тел.: +359 896 950 930; +359 877 249 094
E-mail: info@b2n.bg
https://b2n.bg/

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   MachTech&InnoTech   3D принтиране   скенери   EOS   MiniFactory   Meltio   Formlabs   Markforged   Raise3D   Ultimaker   Artec 3D  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...