Industry Info  
Festo
Festo

Уебинар представя ползите от използването на смарт видеонаблюдение в производствените компании - 05.09.2022

05.09.2022   |   Начало»Събитията
 

На 20 септември 2022 г. от 11:00 ч. Konica Minolta организира специализиран уебинар на тема "Смарт видеонаблюдение в производствени компании – тенденции и добри практики".
 
Събитието ще представи най-новите възможности за изграждане на сигурна и безопасна среда в производствени компании в съответствие с изискванията на Индустрия 4.0 и начини за осъществяване на надеждна и автоматизирана визуална инспекция на качеството. Ще бъде обяснено защо смарт видеонаблюдението е ценен помощник в ранната детекция на пожари и защитата на критично оборудване.
 
Участниците ще научат повече и за различни интелигенти видеорешения, чието използване спомага за подобряване на сигурността и за повишаване на степента на автоматизацията във производствените компании.
 
Сред решенията, които ще бъдат представени от Антон Крантев, ръководител екип "Интелигентно видеонаблюдение" в Konica Minolta България, са ранна детекция на пожари и защита на критична инфраструктура, визуална инспекция на качеството на продукция, LPR и контрол на достъпа, прецизна периметрова охрана, безопасност на служителите, термален склад и др.
 
С експертно мнение за приложенията на смарт видеонаблюдението в индустрията ще се включи технологичният гуру Яцек Вегларз от VSS Competence Center на Konica Minolta. Стоян Канев, CIO в Булметал, ще разкаже за ползите, които Булметал отчита след внедряване на решение за видеонаблюдение, базирано на Mobotix и Luxriot.
 
Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Konica Minolta

Ключови думи: Konica Minolta   Mobotix   Luxriot   видеонаблюдение   уебинари  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...