Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

HabitAdd представя тенденциите в индустриалното 3D принтиране и дигитализацията на MachTech&InnoTech 2022

02.09.2022   |   Бизнес
 

Фирма HabitAdd за първи път ще вземе участие във водещото техническо изложение MachTech&InnoТech 2022 от 13 до 16 септември в Интер Експо Център в София.

На своя щанд C1 в Зала 4 компанията ще представи най-новите технологични решения за индустриално 3D принтиране и дигитализация в промишлеността. 

"В динамичните условия на съвременната икономика и индустрия ние предлагаме технически решения за оптимизация на производството и развойния процес, които осигуряват значителни предимства по линия на съкращаване на разходи и ускорени итерации на дизайна както в развойната дейност, така и в производството и поддръжката и ремонта на индустриални системи и оборудване в различни браншове и отрасли", информират от HabitAdd.

Посетителите ще могат да се запознаят с успешни клиентски истории в сферите на производството, авиацията, железопътния транспорт, разработката на иновативни продукти.

Ще бъдат представени примери за добри приложения на индустриалното 3D принтиране, придружени с мостри от реални проекти, висококачествено SLS принтиране, иновативни решения за бързо прототипиране, дигитализация на сложни технически изделия и тяхната техническа документация.

Широкият спектър от приложения включва още резервни части, инструментална екипировка, помощни приспособления и функционални части.

На 15 септември(четвъртък) от 13:50 ч. в Семинарна зала в Зала 1 компанията ще участва в семинарната част на изложението с презентация на тема: "3D принтиране и дигитализация в промишлеността".

Чрез онлайн регистрация посетителите ще имат еднократен, безплатен достъп до щанда на HabitAdd и всички зали на изложението.

     
Източник: HabitAdd

Ключови думи: HabitAdd   MachTech&InnoТech   Интер Експо Център   дигитализация   3D принтиране  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...