Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Л-Клас предлага ERP и MES системи с безвъзмездно финансиране по НПВУ

02.09.2022   |   Бизнес
 

Фирма Л-Клас обяви готовност да консултира и предложи най-подходящите ERP и MES системи на всички заинтересовани микро, малки и средни предприятия, които биха искали да кандидатстват за безвъзмездно финансиране за специализиран софтуер по новата процедура "Технологична модернизация" по Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Процедурата бе обявена в средата на юли т.г. от Министерството на иновациите и растежа. Насочена е към микро, малки и средни предприятия и им предлага възможност за получаване на до 50% безвъзмездно финансиране за закупуване на специализирано оборудване, съоръжения и софтуер. Целта е да се стимулират оптимизацията на производствената дейност, повишаването на производителността и намаляването на производствените разходи.

Минималната помощ е в размер на 35 000 лева, а максималната достига до 700 000 лв. в зависимост от категорията на предприятието.

В рамките на процедура "Технологична модернизация" за оправдани ще бъдат признавани разходи за придобиване на ERP системи, CRM системи и/или MOM/MES системи, като сумата не трябва да надвишава общо 50 000 лв.

На фирмите, желаещи да придобият система за управление на производствените процеси, Л-Клас ще представи възможностите на ERP и MES система Техноклас, отчитайки индивидуалните специфики на производството в конкретното предприятие.

Крайният срок за кандидатстване по процедура "Технологична модернизация" е 21 септември 2022 г.

     
Източник: Л-Клас; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Л-Клас   Техноклас   Technoclass   ERP   CRM   МOM   MES   Технологична модернизация   НПВУ   управление на производствените процеси  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...