Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Ехнатон заяви готовност за партньорство с български производители по програма "Технологична модернизация"

01.09.2022   |   Бизнес
 

Ехнатон обяви готовност да работи по проекти за индустриална автоматизация с финансиране по програма "Технологична модернизация". Като дистрибутор на продукти и технологии от водещи производители и доставчик на инженеринг с дългогодишен опит, фирмата заяви, че е в състояние да консултира и даде решение при всякаква нужда от автоматизация на производствени процеси и оборудване.

Целта на програмата, обявена в края на юли т.г. от Министерството на иновациите и растежа, е микро, малки и средни предприятия да имат достъп до специализирано оборудване, софтуер и инженеринг и в резултат на реализираните проекти да оптимизират производствената си дейност, да постигнат по-висока производителност, да намалят производствените разходи и да разширят производствения си капацитет. Инвестициите в проекти за автоматизация ще се приемат за допустим разход по новата мярка "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).

Сред решенията, с които Ехнатон може да помогне постигането на тези цели, са проекти свързани с обслужване на CNC машини с роботизирани системи, софтуер, решения с индустриални и колаборативни роботи, системи за машинно зрение, програмируеми контролери, сервосистеми, HMI, SCADA, честотни инвертори и системи за енергиен мониторинг.

Кандидатстването по мярката стартира в края на юли и ще приключи на 21 септември 2022 г.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Технологична модернизация   НПВУ   машини   роботи   машинно зрение   енергиен мониторинг   HMI   роботизирани системи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...