Industry Info  
Festo
Festo

Бизнес конференция представя българската индустрия в рамките на Тук-Там Кошер 2022 в София - 01.09.2022

01.09.2022   |   Начало»Предстоящо

На 16 септември 2022 г. от 10:30 ч. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира специална бизнес конференция в рамките на мултидисциплинарното събитие Тук-Там Кошер 2022 под надслов Meet The Bulgarian Industry в зона Skills Lab в Интер Експо Център.

В четвъртото издание на Тук-Там Кошер ще се включат над 200 международни и български компании и стартъпи и повече от 40 лектори. То ще обхване 9 тематични и интерактивни зони, даващи достъп до водещи бизнеси, иновативни продукти, HR консултанти, полезни контакти, работилници и др. 

Целта му е да представи страната ни като атрактивен бизнес партньор и да помогне на българските предприятия да намерят потенциални нови бизнес и институционални партньори от страната и чужбина чрез платформа за активен нетуъркинг, да съдейства за обмен на информация между браншови и бизнес организации, като наред с това ще бъдат дадени ценни практически съвети за развитието на двустранната търговия и ще бъдат показани най-новите тенденции и иновации в българското индустриално производство.

Програмата на конферентната част предвижда да бъдат проведени дискусии по най-разнообразни теми като нови биотехнологии, 3D принтирането на органи, ролята на медиите при отразяване на обективната реалност, нови космически технологии, глобални тенденции в областта на роботиката и автоматизацията, лаборатории за таланти и др.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   ИЕЦ   Тук-Там Кошер   Meet The Bulgarian Industry   3D принтиране   автоматизация   роботи  

Област: Предстоящо  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...