Industry Info  
Festo
Festo

Alfa Laval подготвя онлайн събитие за енергийната ефективност, чистата енергия и декарбонизацията - 01.09.2022

01.09.2022   |   Начало»Събития

На 15 септември 2022 г. от 15:00 ч. Alfa Laval ще проведе онлайн събитие, посветено на устойчивите решения на енергийния пазар. Събитието "Нулеви емисии" ще се фокусира върху подхода на компанията към някои от наболелите проблеми на нашето съвремие. Това включва всичко – от вълнуващите възможности, които предлага увеличената цифровизация, до разнообразните начини, по които могат да се постигнат целите за декарбонизация.
 
"Ще поканим клиенти от цял свят да се присъединят към нас, за да обсъдим "нововъведенията, които ускоряват устойчивите решения". Интересните ни лектори ще ни запознаят обстойно с експертните си области и ще ни покажат как да вдъхнем живот на ангажиментите си към енергийната ефективност, чистата енергия и кръговостта", заяви Томас Мюлер, изпълнителен вицепрезидент по енергетика на Alfa Laval. Именно тези три области са в основата на решенията за устойчивост и усилията на компанията да подкрепи клиентите си в постигането на нулеви емисии, допълни Мюлер. По неговите думи ускореното преминаване към нулеви емисии може да се случи чрез партньорства, при които допълващите се компетенции и капацитет на партньорите разкриват нови възможности.
 
Събитието ще представи някои от ключовите продукти и технологии на Alfa Laval, които биха могли да помогнат на компаниите да се справят с актуалните предизвикателства в отделните сектори. Така например, решенията за повторна употреба на топлината и за течно охлаждане са търсени в глобалните центрове за данни и Alfa Laval предлага нови продукти, които спомагат за повишаване на енергийната ефективност на тези съоръжения. Друг пример е свързаността, като основният фокус е върху термалното сканиране и изкуствения интелект.
 
"Нулеви емисии" също така ще представи най-новите решения на Alfa Laval в сферата на технологиите за сепариране, системите за филтриране, хибридното въздушно охлаждане и дългосрочното съхранение на енергия. Сред показаните нови продукти ще бъдат Moatti 180, Packinox+, HYAC и други.
 
Можете да се регистрирате за участие безплатно тук.

     
Източник: Alfa Laval

Ключови думи: Alfa Laval   Алфа Лавал   енергийна ефективност   чиста енергия   дигитализация   декарбонизация   центрове за данни   Moatti 180   Packinox+   HYAC  

Област: Енергетика  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Събития
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...