Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Сред акцентите на щанда на Yamazaki Mazak на MachTech&InnoТech 2022 е и лазерната машина OPTIPLEX 3015 FIBER III

01.09.2022   |   Бизнес
 

На първото си директно участие във водещото българско изложение за технологии в металообработващата индустрия MachTech&InnoТech от 13 до 16 септември 2022 г. в Интер Експо Център, редом със CV5-500, Yamazaki Mazak ще демонстрира възможностите и на лазерната машина за металообработка OPTIPLEX 3015 FIBER III.
 
Машината, оборудвана с генератор с мощност 6 kW, е идеално решение за производствени цехове и фабрики, посочват от Mazak. Тя използва 2D система за лазерно рязане с летяща оптика, както и иновативен пакет за управление и задвижване, за да реже мека стомана с дебелина до 25 mm и неръждаема стомана и алуминий с дебелина до 35 mm.
 
OPTIPLEX 3015 FIBER III се управлява от системата MAZATROL PreviewG на Mazak, която предлага най-съвременен централен процесор за ненадмината скорост при работа, бърза реакция и високоскоростно движение на машината, допълват от фирмата.
 
Посетителите на щанда на Mazak (щанд С3, зала 3) също така ще могат да осъществят контакт с ключовите партньори на фирмата за българския пазар Бимекс Лимитид и Стил Лазер България.

     
Източник: Бимекс Лимитид

Ключови думи: Бимекс Лимитид   Bimex   Yamazaki Mazak   Стил Лазер България   MachTech&InnoТech   ИЕЦ   CV5-500   OPTIPLEX 3015 FIBER III   машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...