Industry Info  
Festo
Festo

Безплатната онлайн регистрация за MachTech&InnoTech 2022 е активна до 12 септември

30.08.2022   |   Предстоящо
 

Онлайн регистрацията, даваща възможност за еднократен свободен вход на международното промишлено изложение MachTech&InnoTech 2022, ще бъде активна до 12 септември включително, съобщават организаторите от Интер Експо Център.
 
В изложението, което ще се проведе от 13 до 16 септември в София, ще се включат над 120 изложители от България и чужбина.
 
За максимално улеснение и удобство на посетителите, организаторите не спират да развиват онлайн платформата на MachTech&InnoTech. Освен подробна информация, сайтът www.machtech.bg дава възможност за бърза и лесна онлайн регистрация за посещение. Необходими са само няколко клика.
 
Регистрацията дава еднократен свободен достъп до всички зони на MachTech&InnoTech. Посетителите могат да я разпечатат или просто да се чекират с телефона си на входа на изложението.
 
С онлайн регистрацията посетителите получават свободен достъп и до всички събития от съпътстващата програма. Тази година, освен презентации и дискусии, тя включва и Международна конференция за образованието при индустриалните машини и технологии, реализирана съвместно от Интер Експо Център и Българска браншова камара - машиностроене.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   ББКМ   MachTech&InnoTech  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...