Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Rutronik Automotive Congress 2022 с фокус върху дигитализацията в автомобилостроенето

26.08.2022   |   Предстоящо
 

Дигитализацията и електрификацията в автомобилния сектор ще бъдат водещите теми на третия Rutronik Automotive Congress, който ще се състои на 11 и 12 октомври 2022 г. в Пфорцхайм. В събитието ще вмезат участие представители на производители на оригинално оборудване, Tier 1 доставчици и производители на електронни компоненти за нуждите на автомобилната индустрия.

Целта на форума е да предложи подходяща платформа за обсъждане на актуалните тенденции и промени в автомобилния сектор и бъдещето на автомобилния транспорт като цяло, коментират организаторите от Rutronik.

Програмата включва лекции за развитието на електрозадвижванията и електронните решения за удостоверяване, свързаност и криптирана комуникация, както и презентации на партньори на Rutronik, сред които OSRAM, Elmos и Infineon, и автомобилни производители и доставчици като Audi, BMW и ZF. Ще се дискутират и нови приложения в сферата на осветителните решения, бордовите мрежи, силовата електроника, микроконтролерните системи, сензорните технологии, както и необходимите за решенията на бъдещето компоненти.

Можете да се регистрирате за участие до 15 септември 2022 г. тук.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Automotive Congress   OSRAM   Elmos   Infineon   електронни компоненти   сензорни технологии   автомобилостроене  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...