Industry Info  
Festo
Festo

Yamazaki Mazak показва 5-осната машина CV5-500 на MachTech&InnoТech 2022

26.08.2022   |   Бизнес
 

Yamazaki Mazak обяви своето първо директно участие във водещото българско изложение за технологии в металообработващата индустрия MachTech&InnoТech. От 13 до 16 септември 2022 г. на щанд С3 в зала 3 на Интер Експо Център компанията ще покаже изключителни машини от своето портфолио за 5-осна и лазерна обработка.

Централно място на щанда на Mazak ще заема 5-осната машина CV5-500, проектирана и създадена да отговаря на специфичните нужди на пазара на европейските подизпълнители.

"Универсалната 5-осна машина с маса с диаметър 500 mm е уникална в своята категория поради стабилната си портална конструкция с напълно поддържана въртяща и накланяща се маса тип люлка, която се движи в посока на Y оста под портала, като осигурява високопрецизно и изключително компактно решение за металообработване", посочват от Mazak.

Със скорост на бързо преместване от 36 m/min по X, Y и Z осите, машината осигурява гъвкава производителност с шпиндел, въртящ се с 12 000 rpm (18 000 по избор), наред с охлаждаща система на сачмено-винтовите двойки по X, Y и Z осите, като същевременно всеобхватната технология Thermal Shield на Mazak гарантира стабилна точност на металообработка.

Посетителите на щанда на Mazak също така ще могат да осъществят контакт с ключовите партньори на фирмата за българския пазар Бимекс Лимитид и Стил Лазер България.

     
Източник: Бимекс Лимитид

Ключови думи: Бимекс Лимитид   Bimex   Yamazaki Mazak   CV5-500   MachTech&InnoТech   ИЕЦ   Стил Лазер България   металообработка  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...