Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation интегрира новите задвижвания PowerFlex в центровете за управление на двигатели CENTERLINE 2100 - 25.08.2022

25.08.2022   |   Начало»Бизнес
 

Rockwell Automation интегрира новите задвижвания с променлива честота PowerFlex 755TS в центровете за управление на двигатели (MCC)  CENTERLINE 2100, за да осигури предсказуем анализ в реално време, оперативна интелигентност и високоефективен контрол, съобщават от Ротек, официален представител на фирмата в България.

CENTERLINE 2100 осигурява централизирано управление на мощността и процесите. Чрез интегриране на управлението на двигателя и мощността, производителите повишават безопасността, производителността и надеждността. С дистанционно наблюдение и контрол, CENTERLINE предлага подобрени функции за безопасност, защитаващи персонала и оборудването.

Проектирани за взискателни индустриални приложения за управление на двигатели, новите задвижвания PowerFlex 755TS са построени въз основа на патентованото управление TotalFORCE. Тази технология предоставя прогнозни анализи в реално време, автоматизирано въвеждане в експлоатация, адаптивно управление и високоефективно управление на двигателя.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PowerFlex   CENTERLINE 2100   задвижвания   управление на двигатели  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...