Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

ГБИТК кани български фирми да се включат във виртуално посещение в Бавария през септември

23.08.2022   |   Бизнес
 

На 13 и 14 септември 2022 г. Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) организира информационно виртуално пътуване на българска делегация в Бавария на тема "Устойчиво и иновативно управление на отпадъците". Събитието се организира съвместно с em&s GmbH и се финансира в рамките на програмата "Bayern – Fit for Partnership" към Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката.

Участието на българските фирми във виртуалната делегация е безплатно. Осигурен е симултанен превод от немски на български език и обратно.
Програмата включва специализирани експертни доклади и презентации на баварски фирми от бранша и бизнес разговори между българските и баварските участници.

Представители на български държавни институции: министерства, агенции, областни администрации, общини и общински съвети, както и частни компании, търговски дружества и представители на браншови организации и мултипликатори, които искат да получат информация от първа ръка, да закупят баварски продукти, както и да се запознаят с най-новите технологии в тази сфера, могат да се регистрират и ще получат линк за участие в информационното виртуално пътуване. Няма ограничение в броя на участниците от една фирма/институция.


Повече за събитието вижте тук.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   управление на отпадъци  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...