Industry Info  
Festo
Festo

Съпътстващата програма на COPIS 2022 с акцент върху новите технологии и киберсигурността

22.08.2022   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации COPIS ще предложи богата съпътстваща програма, включваща специализирани семинари, лекции и дискусии. Събитието ще бъде с ден по-дълго от обикновено и ще се проведе съвместно с Международните хранителни изложения от 5 до 9 октомври в Интер Експо Център.
 
Сред акцентите на съпътстващата програма ще бъдат теми от сферата на дигиталните разплащания, киберсигурността, машинното самообучение и изкуствения интелект и др.
 
COPIS 2022 ще събере в София представители на сектора от България и чужбина и ще покаже последните тенденции в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Специален акцент ще бъде поставен върху печата в различните направления, отражението му в текстилната индустрия и обзавеждането. Сред останалите направления са графичният и пространственият дизайн, софтуерът, материалите и консумативите за индустрията, производството на рекламно-информационни елементи, визуалната комуникация.
 
За улеснение на изложителите и посетителите организаторите на COPIS ежедневно обновяват онлайн платформата www.copi-s.com

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   COPIS   рекламна индустрия   индустриален печат  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...