Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

B2N предлага съдействие и консултация за кандидатстване по програма "Технологична модернизация"

Като дългогодишен и утвърден партньор в предоставянето и поддръжката на индустриални 3D принтери, 3D скенери и 3D софтуер в сферата на производството, B2N предлага съдействие и консултации на всички микро, малки и средни предприятия, които биха искали да кандидатстват за безвъзмездно финансиране за 3D оборудване по мярка "Технологична модернизация" от Националния план за възстановяване и устойчивост (НПВУ).
 
Мярка "Технологична модернизация" е насочена към микро, малки и средни предприятия в секторите преработваща промишленост, доставяне на води, канализационни услуги, управление на отпадъци и възстановяване, създаване и разпространение на информация и творчески продукти и далекосъобщения и професионални дейности и научни изследвания.
 
Целта на процедурата е да се повиши ефективността на производствените процеси, да се постигне по-висока производителност, да се намалят производствените разходи и да се оптимизира производствената верига чрез предоставяне на безвъзмездни средства на МСП.
 
По мярката ще се отпускат средства за закупуване и внедряване на машини, съоръжения и оборудване и специализиран софтуер. Фирмите, които се нуждаят от нови производствени съоръжения и мощности, за да увеличат капацитета си, като същевременно намалят разходите, могат да разчитат на B2N да им помогне да изберат подходящи хардуерни решения. Също така B2N предлага специализирани софтуерни решения към 3D оборудването, което оптимизира работата му, софтуерни продукти за автоматизация и контрол на 3D принтирането, както и софтуер за оптимизация на дизайна, симулация, анализ на данни и изкуствен интелект.
 
Срокът за подаване на проектите по мярка "Технологична модернизация" от НПВУ е до 21 септември 2022 г. включително.
 
B2N кани всички заинтересовани фирми да се свържат директно с екипа й за консултация и оформяне на оферти и параметри на необходимото оборудване, за да се попълнят необходимите документи за кандидатстването.
 
Лице за контакт:
Даниел Христев
Тел.: 0896 950 930
LinkedIn: Daniel Hristev

 

 

 

 

 

B2N Ltd Bulgaria
1700 София
бул. Д-р Г. М. Димитров 95
Тел.: +359 896 950 930; +359 877 249 094
E-mail: info@b2n.bg
https://b2n.bg/

     
Източник: B2N

Ключови думи: B2N   3D принтери   3D скенери   3D софтуер   Технологична модернизация   НПВУ  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...