Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

IRIF 2022 в Боровец ще предложи поредица уъркшопове за различни аспекти на индустриалната поддръжка

18.08.2022   |   Предстоящо
 

Наред с лекции и дискусии по горещи теми в областта на индустриалната поддръжка програмата на Международния форум за подобряване на надеждността (International Reliability Improvement Forum – IRIF 2022) ще предложи и серия уъркшопове с практическа насоченост. Събитието ще се състои от 4 до 6 октомври 2022 г. в Боровец.

На 6 октомври участниците ще имат възможност да се включат в 12 уъркшопа, условно разделени в три сесии. Водещите ще споделят практически съвети и опит в областта на най-новите тенденции в поддръжката, спомагащи за постигане на безопасна среда и висока производителност, надеждното машинно смазване и мониторинга на състоянието на маслото, приложенията на ултразвуковата технология в мониторинга и инспекцията на състоянието, вибрационния анализ, избора на подходящи лагери, Индустрия 4.0 и технологиите за нея, термографията.

Отделен семинар ще даде практически съвети за избор на подходящи лагери в съответствие с конструктивните и функционалните характеристики на приложението в оборудване за минната, стоманодобивната и хартиената индустрия, скоростни кутии и електрически двигатели. В допълнение друг семинар ще представи варианти за предотвратяване на повреди и анализ на повреди при лагерите.

Сред темите на ще бъдат и приложенията на сензорите за вибрации в постигането на надеждност, като по-специално внимание ще бъде обърнато на избора и инсталирането на сензорите, наред с примери от практиката.

Водещи на уебинарите ще бъдат изявени специалисти в областта на индустриалната поддръжка от България и чужбина.

В заключителната част от конференцията някои от участващите компании ще споделят своите успехи в областта на индустриалната поддръжка.

Повече за програмата на IRIF 2022 вижте тук.

     
Източник: IndSoft; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: IndSoft   IRIF   индустриална поддръжка   Индустрия 4.0  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...