Industry Info  
Festo
Festo

XP Power пуска нова серия ултракомпактни външни захранвания за медицински приложения

16.08.2022   |   Бизнес
 

XP Power представи нова серия ултракомпактни външни захранвания за медицинско оборудване. Моделите от серия AQM са проектирани да отговорят на нуждата от мощни и компактни безвентилаторни решения за домашно и болнично медицинско оборудване.

В сравнение със сега съществуващите на пазара решения новите устройства изискват 50% по-малко място, като при това удвояват изключително важния параметър "плътност на мощността". Така при използване на външно захранване размерът и теглото на оборудването може да се намали.

Новата серия AQM включва модели с мощност 200 W (AQM200), 250 W (AQM250) и 300 W (AQM300) за различни медицински приложения. Всички модели са с входно захранване 85 - 264 VAC.

AQM захранванията разполагат с широк набор от международни сертификати за безопасност и защита от електромагнитни смущения (EMI), включително EN/IEC60601-1, EN61000 и EN55032. Моделите отговарят и на изискванията на четвъртото издание на EMC стандарта за медицински устройства и предлагат 2 х MOPP защита. Богатият пакет от сертификати гарантира значително намаляване на времето за проектиране, рисковете и разходите за получаване на одобрение, посочват от компанията.

Всички модели имат версии Клас I и Клас II, което позволява използването им в професионални медицински учреждения като болници и дистанционно в домовете или работните места на пациентите.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Comet Electronics   XP Power   AQM   захранвания  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...