Industry Info  
Festo
Festo

За трета поредна година Schneider Electric оглавява класацията на Gartner на веригите за доставки в Европа

12.08.2022   |   Бизнес
 

Schneider Electric зае първото място в класацията на Gartner Топ 25: Европа Топ 15 при веригите за доставки, като вече три поредни години запазва челната си позиция, съобщиха от компанията.

Признанието последва съобщението от миналия месец, че Schneider Electric се класира на второ място в глобалната класация на Gartner и демонстрира най-добрите практики сред 15-те водещи вериги на доставки в Европа за 2022 г., наред с глобалните Топ 25 при веригите за доставки на Gartner за 2022 г.

"Вярваме, че поредното признание от Gartner и нашите партньори е особено значимо, като се има предвид подчертано нестабилната и предизвикателна ситуация, пред която са изправени веригите за доставки през последната година", каза Стефан Поатевин, старши вицепрезидент на глобалната верига за доставки на Schneider Electric за Европа. "Нашият ангажимент към клиентите и към планетата ни кара да продължим да инвестираме във веригата за доставки с цел по-голяма надеждност и устойчивост."

Устойчивостта е в основата на целите и мисията на Schneider Electric и съставлява първия стълб в стратегията на веригата за доставки STRIVE (устойчивост, доверие, надеждност, интелигентност, скорост и ефективност).

По-рано тази година Schneider Electric беше отличена от Gartner чрез наградите Power of the Profession™, които оценяват веригите за доставки, за своята автоматизирана платформа Adaptive Machine Learning Driver ‘Self-Healing’ Supply Chain в категорията "Иновация на годината в процесите или технологиите". Платформата на Schneider Electric оптимизира параметрите, свързани с производителността, като количество на запасите, минимални количества за поръчка и срокове за изпълнение в реално време, чрез машинно самообучение. Това води до икономии от над 100 млн. евро, посочват от Schneider Electric.

По-рано тази година фабриката на Schneider Electric в Льо Водрьой, Франция, заслужи отличието Sustainability Lighthouse ("Пионер в устойчивостта") на Световния икономически форум. Това е второто за Schneider Electric предприятие с такова признание измежду общо шестте завода на компанията в цял свят.

     
Източник: Schneider Electric България; Снимка: Gartner

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Gartner   вериги за доставки  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...