Industry Info  
Festo
Festo

Пускат трети тираж на книгата "Lean практики" - 02.08.2022

02.08.2022   |   Начало»Бизнес
 

От печат излезе третото издание на книгата "Lean практики", посветена на принципите и инструментите на lean производството. В нея екипът на Алфа Куолити споделя знанията и опита си от наблюдения и анализ на работата по lean на 120 фирми в България.

Авторът – доц. Анастас Кехайов, основател на Алфа Куолити, се спира по-конкретно на опита на близо 35 фирми, членове на двата lean клуба към Алфа Куолити. Те са пример за приложимостта на lean метода у нас и възможните положителни резултати от прилагането му.

Представени са всички доказано работещи инструменти на lean – от търсене и анализиране на загуби от излишъци, системата 5S за рационализация на работните места и картографиране на потока на стойността през изкуствено накъсване на сериите, бърза смяна и пренастройка на оборудването, тотална продуктивна поддръжка, едноелементен, нивелиран и непрекъснат поток, обратно планиране и поток с изтегляне до простата и ефективна система за производство и доставка Just in Тime.

"Lean практики" е подходяща за предприемачите, които се интересуват от lean производство, планират да преминат към този тип производство или вече са започнали този преход.

     
Източник: Алфа Куолити

Ключови думи: Алфа Куолити   lean производство  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...