Industry Info  
Festo
Festo

В Истанбул очакват над 1000 изложители на Maktek Eurasia 2022 - 01.08.2022

01.08.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Седмото издание на Международния търговски панаир за металообработващи машини Maktek Eurasia 2022 ще се проведе от 26 септември до 1 октомври 2022 г. в Истанбул. Изложението е утвърдена платформа на индустрията в Евразийския регион и събира заинтересовани страни и бизнес професионалисти от областта на машиностроенето.

На събитието се очакват над 1000 изложители, които ще представят своите нови продукти и разработки в областта на металообработващите инструменти и машини, както и най-новите технологии, софтуер и системи за контрол на качеството, пред посетители и представители на бизнес средите от множество европейски и азиатски страни. 

Просторният модерен изложбен и конгресен център Tüyap Fair, включващ многобройни зони за обслужване, е един от основните центрове за събития в Турция.

В рамките на MAKTEK Eurasia се организира и хибридна изложба. В нея участниците могат да представят своите изделия на място и онлайн. 

Допълнителна възможност предлага и порталът SMART MATCHMAKING на TÜYAP, чрез който заинтересованите могат да потърсят партньори и да разширят своите бизнес контакти.

     
Източник: Maktekfuari

Ключови думи: Maktek Eurasia   международен панаир   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...