Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КЯШИФ прави решителна крачка напред в развитието си с проект за нов завод в Кърджали

КЯШИФ обяви нов етап в развитието на компанията. През юли т.г., паралелно със строежа на третия завод за големи и спeциални цилиндри в Джебел, КЯШИФ закупи от International Power Supply (IPS) новопостроена сграда в Кърджали. Стъпвайки на територията на областния град, фирмата прави историческа крачка напред в своето развитие, давайки ясни индикации за амбициите си да се превърне в най-големия работодател в областта на машиностроенето не само в региона, но и в страната.
 
Новият завод ще бъде петото производствено съоръжение на КЯШИФ и ще се простира на обща площ от 19 018 m2, в това число застроена площ от 8224 m2. Заводът ще бъде пуснат в експлоатация до края на тази година. Персоналът, с който ще стартира, е около 100 души, с тенденция бързо да достигне до 300 души. Подборът на кадри започва на 1 август 2022 г. С конкурентното заплащане и добрите социални придобивки, фирмата бързо ще се сдобие с качествен персонал и ще заработи успешно.
 
Целта на ръководството е в новия завод първоначално да се дублира производството на малки цилиндри, като след време то изцяло ще се установи там. Освен това тук ще се прехвърлят и големите серии цилиндри, които подлежат на автоматизация. По този начин фирмата възнамерява да оптимизира производството, да съкрати разходи, както и да гарантира непрекъснатост на доставките.
 
Крайната цел, както винаги, е високо качество, безупречно реноме и доволни клиенти.
 
КЯШИФ гледа с устрем и професионализъм към следващата 50-годишнина на фирмата, белязана от опита и знанията на своя собственик и управител Кяшиф Кяшиф, чието далновидно управление дава облика на днешната компания.

 

 

 

 

КЯШИФ ЕООД
Джебел 6850
Ул. Йълдъръм 1
Тел.: 0886 892 895
Имейл: info@kyashif.com
www.kyashif.com
 

     
Източник: КЯШИФ

Ключови думи: КЯШИФ   KYASHIF   цилиндри   машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...