Industry Info  
Festo
Festo

В София тази есен предстоят пет международни изложения за хранителната индустрия - 27.07.2022

27.07.2022   |   Начало»Предстоящо
 

От 5 до 8 октомври 2022 г. в София ще се проведат петте международни изложения Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното. Обединени под мегабранда Международни хранителни изложения, те ще съберат стотици български и международни компании в залите на Интер Експо Център.
 
Петте изложения се реализират чрез постоянната комуникация, партньорство и екипна работа на организаторите и съорганизаторите Интер Експо Център, Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите, Асоциацията на месопреработвателите в България, Националната лозаро-винарска камара и Асоциацията на млекопреработвателите в България.
 
Създаването на специализирани зони за всяка сфера на индустрията е основно предимство на Международните хранителни изложения, посочват от ИЕЦ. Така например, Интерфуд&Дринк събира сегмента на храните, напитките, машините и технологиите за обработка, складово оборудване и опаковки. Месомания акцентира върху месото и продуктите, технологиите за производство и логистиката. Към млякото и млечните продукти е насочено изложението Светът на млякото.
 
Хлебопроизводството и хлебарството застъпва Булпек. В залите на Интер Експо Център форумът обединява продуктите, суровините, машините, опаковките, лабораторното оборудване, консумативите и др. Салон на Виното е сред първите за България мащабни събития за вина и спиртни напитки в новата история на страната. Форматът събира много български и чуждестранни предложения и технологии, съпътстващи производството.
 
В рамките на мегабранда традиционно се провежда и фестът Сетива без граници. Всяка година той има различен акцент. Тази есен това ще бъде "булевАРТ на вкусовете". Събитието ще включва остров на храни, октомврийски фест, зони, посветени на шоколада и виното.
 
След успешното първо издание тази пролет сега проектът за представяне на продукти от лечебни и ароматни растения GreenLine е надграден. Продължава и развитието на концепцията "БИО ЗОНА", обединяваща биосегмента в хранителната индустрия.
 
В Пица шампионата ще се включи международно жури, а конкурсът Златен медал с диплом ще отличи качествените и оригинални продукти и адитиви.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Месомания   Светът на млякото   Булпек   Интерфуд&Дринк   Салон на виното   хранителна промишленост  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...