Industry Info  
Festo
Festo

Международният форум IRIF 2022 ще се състои през октомври в Боровец - 26.07.2022

26.07.2022   |   Начало»Предстоящо
 

От 4 до 6 октомври 2022 г. в Боровец ще се проведе Международният форум за подобряване на надеждността (International Reliability Improvement Forum – IRIF 2022).

Програмата включва практически семинари, лекции и дискусии, посветени на водещите технологии, разработки и тенденции в индустриалната поддръжка. Сред акцентите ще бъдат технологичните новости от световен мащаб и ползите от внедряването на нови технологии в производствената дейност, възможностите за оптимизиране на разходите за поддръжка, за модернизация на производствените предприятия и преминаване към Индустрия 4.0, за оптимизация на производствените процеси с помощта на софтуерни решения за индустрията и др.

Форумът е насочен както към хора без опит по въпросите на надеждността, така и към тези, които искат да поставят определени въпроси и специфични предизвикателства, които да бъдат обсъдени с опитни професионалисти, посочват организаторите на събитието.

Първото издание на IRIF се проведе на 13 и 14 март 2019 г. в Ниш. В него се включиха около 100 участници от Сърбия, България, Северна Македония и Хърватия.

Организатори на IRIF са IndSoft, Ultrasound Solutions и CSI Support. Сп. Инженеринг ревю е медиен партньор на събитието.

Повече за IRIF 2022 вижте тук.

     
Източник: IndSoft

Ключови думи: IndSoft   Ultrasound Solutions   CSI Support   IRIF 2022   Индустрия 4.0   индустриална поддръжка  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...