Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

В Айндховен ще се проведе Международната конференция за интелигентни енергийни системи и технологии SEST 2022

20.07.2022   |   Предстоящо
 

Петото издание на Международната конференция за интелигентни енергийни системи и технологии SEST 2022 ще се проведе в Айндховен, Нидерландия, от 5 до 7 септември 2022 г.

През последните години се наблюдават впечатляващ растеж и значителни инвестиции в областта на интелигентните енергийни системи и технологии.

Интелигентните енергийни системи и технологии позволяват по-ефективно управление на потреблението и доставката на енергия, по-добро планиране и реагиране при прекъсване на захранването, както и възможност за интегриране на хетерогенни технологии като мрежи за електрически превозни средства, системи за възобновяема енергия и свързани потребители. Въпреки това остават за решаване основни изследователски въпроси и инженерни предизвикателства, свързани най-вече с нарастващите потоци от данни от различни части и компоненти на енергийните системи и необходимостта от подобряване на тяхната физическа и киберсигурност.

SEST 2022 ще предостави платформа за обсъждане на възможни решения на съществуващи предизвикателства. Форумът ще събере на едно място представители на академичните среди, индустрията и регулаторните органи, изследователи и практици, които ще могат да обменят знания и най-добри практики, свързани с проектирането и внедряването на интелигентни енергийни системи и технологии.

Програмата включва широк обхват от теми, сред които: прогнозиране, експлоатация и планиране на енергийни системи; възобновяема енергия и разпределено производство; преносни и разпределителни системи и технологии; микромрежи, виртуални електроцентрали и агрегати; интелигентни мрежови технологии и инфраструктури; динамика и стабилност на енергийните системи.

     
Източник: SEST 2022

Ключови думи: SEST 2022   конференция   интелигентни енергийни системи  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...