Industry Info  
Festo
Festo

Очакват силно международно участие на MachTech&InnoTech 2022

18.07.2022   |   Предстоящо
 

Изложители от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай и др. ще се включат в тазгодишното издание на специализираното в сферата на промишлените машини, технологиите и металообработката изложение MachTech&InnoTech, което ще се проведе от 13 до 16 септември в Интер Експо Центрър.

Във фокуса на събитието ще бъдат индустриални роботи, които работят с хирургическа точност и могат да вдигат от няколко грама до хиляди килограми, многотонни машини, обработващи материали чрез най-модерни технологии, индустриални софтуери, 3D принтери, създаващи напълно функционални елементи за индустрията.

"Международната атмосфера на професионалисти от различни континенти и личната среща тук действат като катализатор на процесите в сектора. Средата, която MachTech&InnoTech от 13 до 16 септември ще създаде в София, съчетава професионалната комуникация с по-неформална обстановка и запознаването на живо с възможностите на изложените машини, продукти и технологии. Поради всичко това не е изненадващо, че месеци преди старта изложителите надхвърлят 100. А сред представените от тях над 200 бранда, ще бъдат Trumpf, Mazak, Fanuc, Karmet, Bodor, KUKA, Amada", коментират организаторите от Интер Експо Център. 

Вече е отворена и регистрацията за посетители, която може да направите тук

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: MachTech&InnoTech   изложение   Интер Експо Център   ИЕЦ   металообработка  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...